top of page
logoer-sjømat 16. - 18. februar 2024-02.png
_FOT9797.jpg
logoer-sjømat 16. - 18. februar 2024-02.png

BERGEN SJØMATFESTIVAL

Vi inviterer deg til å bli med oss på Bergen Sjømatfestival 12.-17. februar for å oppleve sjømatens magi på sitt beste.

.

 Vår dedikerte kjøkkensjef, Mateusz, har satt sammen en eksklusiv smaksmeny i samarbeid med sitt lidenskapelige team, som er inspirert av det beste havet har å tilby.

SMAKSMENY

1495,-

GRESSKAR

Fermentert blomkål | Antonius Stør Caviar

Allergener: fisk

 

TUNFISK

Brioche | røstet pære | sjalottløk | kålrot

Allergener: fisk, melk, egg

 

HUMMER

Nypepuré | Champagnesaus | Antonius Stør Caviar

Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt

 

TARTAR AV KVEITE 

Syltet sopp | agurkgelé | purreløkmajones

Allergener: fisk, egg

 

SKREI

Crispy skinn fra Skrei | fermentert hvit asparges | rødbetpuré | beurre blanc

Allergener: fisk, skalldyr, melk, hvete

 

PIGGVAR

Vintertrøffel | røstet purreløk | grønne erter | skalldyrbisque

Allergener: fisk, skalldyr, melk, egg

  

SVAMPKAKE

Gresskariskrem | røstede gresskarkjerner | hylleblomstsaus med gresskarolje

Allergener: melk, egg, hvete

 

PETIT FOURS

Logo med skygge.png

ÅPNINGSTIDER

MANDAG - LØRDAG:
Frokost: 07.00 - 10.00 (11.00)
Bar: 15.00 - 23.00 
TIRSDAG - LØRDAG:
A la carte: 17.00 - 22.00

SØNDAG: 
Frokost: 07.00 - 11.00

 

ADRESSE

KLØVERHUSET
Strandgaten 15, 5013 Bergen
Tlf: +47 92 94 13 71
E-post: booking@sjorestaurant.no



WORK WITH US?

Send your CV and application here.

 

bottom of page