BERGEN SJØMATFESTIVAL
Vi inviterer deg til å bli med oss på Bergen Sjømatfestival 12.-17. februar for å oppleve sjømatens magi på sitt beste.
.
Vår dedikerte kjøkkensjef, Mateusz, har satt sammen en eksklusiv smaksmeny i samarbeid med sitt lidenskapelige team, som er inspirert av det beste havet har å tilby.
SJØ RESTAURANT
1495,-
GRESSKAR
Fermentert blomkål | Antonius Stør Caviar
Allergener: fisk
TUNFISK
Brioche | røstet pære | sjalottløk | kålrot
Allergener: fisk, melk, egg
HUMMER
Nypepuré | Champagnesaus | Antonius Stør Caviar
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt
TARTAR AV KVEITE
Syltet sopp | agurkgelé | purreløkmajones
Allergener: fisk, egg
SKREI
Crispy skinn fra Skrei | fermentert hvit asparges | rødbetpuré | beurre blanc
Allergener: fisk, skalldyr, melk, hvete
PIGGVAR
Vintertrøffel | røstet purreløk | grønne erter | skalldyrbisque
Allergener: fisk, skalldyr, melk, egg
SVAMPKAKE
Gresskariskrem | røstede gresskarkjerner | hylleblomstsaus med gresskarolje
Allergener: melk, egg, hvete
PETIT FOURS