top of page
logoer-sjømat 16. - 18. februar 2024-02.png
_FOT9797.jpg
logoer-sjømat 16. - 18. februar 2024-02.png

BERGEN SJØMATFESTIVAL

Vi inviterer deg til å bli med oss på Bergen Sjømatfestival 12.-17. februar for å oppleve sjømatens magi på sitt beste.

.

 Vår dedikerte kjøkkensjef, Mateusz, har satt sammen en eksklusiv smaksmeny i samarbeid med sitt lidenskapelige team, som er inspirert av det beste havet har å tilby.

SJØ RESTAURANT

1495,-

GRESSKAR

Fermentert blomkål | Antonius Stør Caviar

Allergener: fisk

 

TUNFISK

Brioche | røstet pære | sjalottløk | kålrot

Allergener: fisk, melk, egg

 

HUMMER

Nypepuré | Champagnesaus | Antonius Stør Caviar

Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfitt

 

TARTAR AV KVEITE 

Syltet sopp | agurkgelé | purreløkmajones

Allergener: fisk, egg

 

SKREI

Crispy skinn fra Skrei | fermentert hvit asparges | rødbetpuré | beurre blanc

Allergener: fisk, skalldyr, melk, hvete

 

PIGGVAR

Vintertrøffel | røstet purreløk | grønne erter | skalldyrbisque

Allergener: fisk, skalldyr, melk, egg

  

SVAMPKAKE

Gresskariskrem | røstede gresskarkjerner | hylleblomstsaus med gresskarolje

Allergener: melk, egg, hvete

 

PETIT FOURS

bottom of page