top of page
We're not accepting online orders yet. Please contact us to complete the order.
Pickup, ASAP (om 15 minutter)
A LA CARTE
Mandag - lørdag fra kl. 16.00 - 22.00
SNACKS
Utvalg av norske oster, servert med honning, syltet
rødløk og hjemmelaget byggkjeks. Serveres med en hjemmelaget tortilla.
Anbefalt til: Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, Languedoc, Frankrike, 2021 180/750,- kr 0,000,00 NOK
Persillechips, hummus. Serveres med en hjemmelaget tortilla.
Anbefalt til: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland, 2021 145/590,-kr 0,000,00 NOK
Hvit bønnepasta, baconchips. Serveres med en hjemmelaget tortilla. kr 0,000,00 NOK
Fermentert tomatketchup, St. Pål-ost. Serveres med hjemmelaget tortilla.
Anbefalt til: Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, Languedoc, Frankrike, 2021 180/750,-kr 0,000,00 NOK
FORRETTER
Smørstekt hummerhale med gulrot, brioche,
estragon og bisquesaus.
Anbefalt til: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland, 2021kr 0,000,00 NOK
Langtidskokt bifftunge med kimchi, sennep og demiglace.
Anbefalt til: Bonzinelle Rouge, Chateau St. Martin De La Garrigue, Languedoc, Frankrike, 2019kr 0,000,00 NOK
Laget på hjemmelaget kraft med blåskjell, reker,
dill, asparges og squash. Serveres med brød.
Anbefalt til: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland, 2021 kr 0,000,00 NOK
Tartar av kveite med purre og agurk.
Anbefalt til: Picpoul De Pinet, St. Martin De La Garrigue, Languedoc, Frankrike, 2019 kr 0,000,00 NOK
Frisk Romanosalat, cæsardressing, saftig kyllingbryst, cherrytomater, bacon, parmesanost og krutonger.kr 0,000,00 NOK
HOVEDRETTER
Norsk okse, sesongens sopp, røkt potet, asparges,
stikkelsbær og demiglace.
Bonzinelle Rouge, Chateau St. Martin De La Garrigue, Languedoc, Frankrike, 2019
kr 0,000,00 NOK
Pannestekt torsk med erter, purre, sjalottløk, grønnkål og miso.
Anbefalt til: Picpoul De Pinet, St. Martin De La Garrigue, Languedoc, Frankrike, 2019kr 0,000,00 NOK
Hjemmelaget pasta med hjerteskjell, reker, persille og hvitløk.
Anbefalt til: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland, 2021kr 0,000,00 NOK
St. Pål-ost, blomkål og dill.
Anbefalt til: Dina, Barbera d’Alba Superiore, Angelo Negro, Piemonte, Italia, 2020kr 0,000,00 NOK
Med blomkål og dill.
Anbefalt til: Les Falaises Rully Blanc, Moillard, Bourgogne, Frankrike, 2019kr 0,000,00 NOK
Dampet blåskjell i hvitvinssaus med hvitløk og persille.
Anbefalt til: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland, 2021kr 0,000,00 NOK
DESSERTER
Med frisk rød frukt og sesongens fruktsorbet.
Anbefalt til: Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, Languedoc, Frankrike, 2021kr 0,000,00 NOK
Salt karamell og kirsebærsorbet
Anbefalt til: Garnache, Clos De Paulilles Banyuls Rimage, Les Clos de Paulilles, Languedoc, Frankrike, 2020kr 0,000,00 NOK
Utvalg av sorbet og iskrem med hvit sjokolade og kakao.
Spør vår Kelner om vin anbefaling.
kr 0,000,00 NOK
Sesongens bær med hjemmelaget sorbet, marengs og sitrongel.
Spør vår Kelner om vin anbefaling.kr 0,000,00 NOK
kr 0,000,00 NOK
5-RETTERS MENY
Tilgjengelig fra kl. 16.00 - 21.00
SMAKSMENY | 950,-
Kan kombineres med vinpakke.
Vossasbutter with spring onion and dried scallop liver.kr 0,000,00 NOK
Truffle oil, dill and hollandaise sauce.kr 0,000,00 NOK
Halibut tartare with leek and cucumber.kr 0,000,00 NOK
Fried prawns in cultured milk, chervil and chives.kr 0,000,00 NOK
Pan-fried turbot, prawns, avocado, tarragon, seasonal mushrooms and bisque sauce.kr 0,000,00 NOK
Homemade parsley root ice cream with white chocolate, raspberries, meringue, pistachios.kr 0,000,00 NOK
A LA CARTE
Monday - Saturday from 16.00 - 22.00
SNACKS
Selection of Norwegian cheeses, served with honey, pickled red onion and homemade barley biscuits.
Recommended for: Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, Languedoc, France, 2021 180/750,-kr 0,000,00 NOK
Parsley chips, hummus. Served with a
homemade tortilla.
Recommended for: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Germany, 2021 145/590,-kr 0,000,00 NOK
White bean paste, bacon chips. Served with a
homemade tortilla. kr 0,000,00 NOK
Fermented tomato ketchup, St. Pål cheese. Served with a homemade tortilla.
Recommended for: Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, Languedoc, France, 2021 180/750,-kr 0,000,00 NOK
STARTERS
Butter-fried lobster tail with carrot, brioche,
tarragon and bisque sauce. Wine recommendation: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Germany, 2021 145/590,-kr 0,000,00 NOK
Braised beef tongue with kimchi, mustard and demiglace.
Wine recommendation: Bonzinelle Rouge, Chateau St. Martin De La Garrigue,
Languedoc, France, 2019 155/650,-kr 0,000,00 NOK
Homemade bouillon with mussels, prawns,
dill, asparagus and squash. Served with bread. Wine recommendation: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Germany, 2021 145/590,-kr 0,000,00 NOK
Halibut tartare with leek and cucumber. Wine recommendation: Picpoul De Pinet, Ch. Martin De La Garrigue, Languedoc, France, 2019 155/650,-kr 0,000,00 NOK
Marinated tuna with sesame crust, mango relish,
avocado salad, and sesame-soya dressing. Wine recommendation: Picpoul De Pinet, Ch. Martin De La Garrigue, Languedoc, France, 2019 155/650,-kr 0,000,00 NOK
MAIN DISH
Norwegian beef, seasonal mushrooms, smoked potato, asparagus, gooseberry and demiglace. Wine recommendation: Bonzinelle Rouge, Chateau St. Martin De La Garrigue, Languedoc, France, 2019 155/650,-
kr 0,000,00 NOK
Pan-fried cod with peas, leeks, shallots, kale and miso.
Wine recommendation: Picpoul De Pinet, Ch. Martin De La Garrigue, Languedoc,
France, 2019 155/650,-kr 0,000,00 NOK
Homemade pasta with cockles, prawns, parsley and garlic. Wine recommendation: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Germany, 2021 145/590,-kr 0,000,00 NOK
St. Pål, cauliflower and dill.
Recommended for: Dina, Barbera d'Alba Superiore, Angelo Negro, Piedmont, Italy, 2020 155/650,-kr 0,000,00 NOK
Cauliflower and dill.
Recommended for: Les Falaises Rully Blanc, Moillard, Bourgogne, France, 2019 195/860,-kr 0,000,00 NOK
Steamed mussels in a white wine sauce with garlic and parsley.
Recommended for: Riesling Dry, Villa Wolf, Pfalz, Germany, 2021 145/590,-kr 0,000,00 NOK
DESSERTS
Fresh red fruit and seasonal fruit sorbet.
Recommended for: Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes, Languedoc, France, 2021 180/750
kr 0,000,00 NOK
Salted caramel and cherry sorbet.
Recommended for: Garnache, Clos De Paulilles Banyuls Rimage, Les Clos de Paulilles, Languedoc, France, 2020 159/650,-kr 0,000,00 NOK
Selection of sorbet and ice cream with white chocolate and cocoa.
Ask our waiter for a wine recommendation.
kr 0,000,00 NOK
Berries in season with homemade sorbet, meringue and lemon gel.
Ask our waiter for a wine recommendationkr 0,000,00 NOK
kr 0,000,00 NOK
5-COURSE MENU
Available from 16.00 - 21.00
TASTING MENU | 950,-
Wine pairing available.
Vossasbutter with spring onion and dried scallop liver.kr 0,000,00 NOK
Truffle oil, dill and hollandaise sauce.kr 0,000,00 NOK
Halibut tartare with leek and cucumber.kr 0,000,00 NOK
Fried prawns in cultured milk, chervil and chives.kr 0,000,00 NOK
Pan-fried turbot, prawns, avocado, tarragon, seasonal mushrooms and bisque sauce.kr 0,000,00 NOK
Homemade parsley root ice cream with white chocolate, raspberries, meringue, pistachios.kr 0,000,00 NOK
bottom of page