top of page
DSC09173.jpg

OM OSS

VELKOMMEN TIL SJØ RESTAURANT & VINBAR


Her på Sjø introduserer vi dere for konseptet "Vestlandsfusion" - en harmonisk sammensmeltning av Vestlandske råvarer og internasjonale kulinariske tradisjoner.

 

Hos oss finner du alt fra ferske sjømatretter og saftige kjøttretter til delikate vegetariske alternativer. Som en bonus kan du nyte den fantastiske utsikten over Vågen og Bryggen, et av få landemerker i Norge som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

I tillegg til bar- og restaurantopplevelser, passer lokalene våre også utmerket til  arrangementer. Vi har flere løsninger som er godt egnet enten det skal feires konfirmasjon, julebord eller holdes foredrag.

Våre ulike soner bestående av Loungen, Restauranten, Vinbaren, i tillegg til vår egen lounge- og cocktailbar i 7. etasje, SJØ Skybar, kan tilpasses både store og små grupper. 

ÅPNINGSTIDER

MANDAG - LØRDAG:

Frokost: 07.00 - 10.00 (11.00) | Lunsj: 12.00 - 16.00 | A La Carte: 16. 00 - 22.00 | Bar: 12.00 - 23.00

SØNDAG: 

Frokost: 07.00 - 11.00  | Lunsj: Stengt  | A La Carte: Stengt | Bar: Stengt

DSC09100.jpg

LUNSJ

 

Utforsk vårt utvalg av smakfulle lunsjretter

- perfekt til alt fra forretningsmøter

til uformelle sammenkomster med

venner eller familie. 

DESSERT.jpg

A LA CARTE

 

Vår a la carte-meny er tilgjengelig

mandag - lørdag fra kl. 17:00 - 22:00. 

La deg friste av våre spennende retter laget av sesongens ferske råvarer. Du finner også flere vegetariske alternativer. på menyen.

IMG_0350.JPG

VINGÅRD

 

Hos oss får du ikke bare en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, men også en reise gjennom vårt utvalg av eksklusive viner fra vår egen vingård, Château Saint Martin de la Garrigue, som ligger idyllisk til i hjertet av Languedoc, Frankrike.

_FOT1226.jpg

SMAKSMENY

Nyt en 5-retters kulinariske reise, nøye satt sammen av vår fantastiske kjøkkensjef! Fra delikate aspargesretter til saftig piggvar og friske reker, hver rett er en smakfull opplevelse du sent vil glemme.

_FOT4322.jpg

VÅRT TEAM

 

Teamet vårt består av en rekke dedikerte mennesker med lidenskap for å skape gode gjesteopplevelser. Kjøkkensjef Mateusz forvandler sesongens råvarer til kulinariske mesterverk og restaurantsjef Sylvia sørger for at du har alt du trenger i restauranten.

_FOT4531.jpg

BAREN

Baren er selve midtpunktet i lokalet. Her finner du et bredt utvalg av vin, spennende cocktails og andre forfriskende drikkevarer som komplimenterer både stemningen og matopplevelsen.

bottom of page