top of page
_FOT3925-HDR.jpg

OM OSS

VELKOMMEN TIL SJØ RESTAURANT & VINBAR


Her på Sjø introduserer vi dere for konseptet "Vestlandsfusion" - en harmonisk sammensmeltning av Vestlandske råvarer og internasjonale kulinariske tradisjoner.

 

Hos oss finner du alt fra ferske sjømatretter og saftige kjøttretter til delikate vegetariske alternativer. Som en bonus kan du nyte den fantastiske utsikten over Vågen og Bryggen, et av få landemerker i Norge som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

I tillegg til bar- og restaurantopplevelser, passer lokalene våre også utmerket til  arrangementer. Vi har flere løsninger som er godt egnet enten det skal feires konfirmasjon, julebord eller holdes foredrag.

Våre ulike soner bestående av Loungen, Restauranten, Vinbaren, i tillegg til vår egen lounge- og cocktailbar i 7. etasje, SJØ Skybar, kan tilpasses både store og små grupper. 

ÅPNINGSTIDER

MANDAG - LØRDAG:

Frokost: 07.00 - 10.00 (11.00) | Bar: 12.00 - 23.00

TIRSDAG - LØRDAG:

A La Carte: 17. 00 - 22.00

SØNDAG: 

Frokost: 07.00 - 11.00  | Lunsj: Stengt  | A La Carte: Stengt | Bar: Stengt

_FOT3800.jpg

A LA CARTE

 

Vår a la carte-meny er tilgjengelig

mandag - lørdag fra kl. 17:00 - 22:00. 

La deg friste av våre spennende retter laget av sesongens ferske råvarer. Du finner også flere vegetariske alternativer. på menyen.

IMG_0350.JPG

VINGÅRD

 

Hos oss får du ikke bare en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, men også en reise gjennom vårt utvalg av eksklusive viner fra vår egen vingård, Château Saint Martin de la Garrigue, som ligger idyllisk til i hjertet av Languedoc, Frankrike.

_FOT3793.jpg

VÅRT TEAM

 

Teamet vårt består av en rekke dedikerte mennesker med lidenskap for å skape gode gjesteopplevelser. Kjøkkensjef Mateusz forvandler sesongens råvarer til kulinariske mesterverk og restaurantsjef Sylvia sørger for at du har alt du trenger i restauranten.

_FOT4531.jpg

BAREN

Baren er selve midtpunktet i lokalet. Her finner du et bredt utvalg av vin, spennende cocktails og andre forfriskende drikkevarer som komplimenterer både stemningen og matopplevelsen.

bottom of page