- Forside
- |
- Meny
Meny
-
-
Meny 1645,-
-
Kamskjell Ceviche
Lokale kamskjell, syltet havtorn og vinaigrette.
Vinanbefaling: Champagne Blanc de Blancs, Diebolt Vallois, Frankrike, Champagne, 240,- / 1200,-
Allergener: bløtdyr
-
Miso-marinert laks
Karamellisert sellerirot, bakt gresskar, jordskokkpuré, urtebakte poteter, brunet kaperssmør med ristede hasselnøtter.
Allergener: melk, fisk, sesam, sulfitter, soya
-
Sjokoladekake
Med Brunostis fra Storfjord.
Vinanbefaling: Grenache, Clos De Paulilles Banyuls Rimage, Les Clos de Paulilles, 2020, Frankrike, Languedoc, 159,- / 650,-
Allergener: egg, hvete, melk, peanøtt
-
-
Meny 2725,-
-
Bruschetta
Nyyyt spekeskinke, grillede grønnsaker og salsa verde.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin De La Garrigue, 2023, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete
-
Entrecôté fra Nyyyt
Pommes frites, asparges, ovnsbakte småtomater og bearnaisesaus.
Vinanbefaling: Gran Reserva, Cvne, 2018, Spania, Rioja, 175,- / 790,-
Allergener: egg, melk, sulfitter
-
Epleterte
Eplekompott, crumble og vaniljeis fra Storfjord.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
-
-
-
Østers (per stk)95,-
Servert med syrlig vinaigrette og chiliolje.
Allergener: bløtdyr
-
Antonius Stør Caviar 20 g695,-
Servert med rømme fra Voss og salte chips.
Vinanbefaling: Champagne Blanc de Blancs, Diebolt Vallois, Frankrike, Champagne, 240,- / 1200,-
Allergener: melk, fisk
-
Vossasmør og Brød79,-
Allergener: hvete, melk
-
Spekemat planke219,-
Assortert spekemat fra Nyyyt og oliven.
-
Oliven65,-
-
-
-
‘Nduja Blåskjell205,-
250g Blåskjell med sterk ’ndujasaus, brød og smør.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett, Karthäuserhof, 2023, Tyskland, Mosel, 180,- / 860,-
Allergener: sulfitter
-
‘Nduja Blåskjell345,-
500g blåskjell med sterk ’ndujasaus, brød og smør. Stor posjon.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett, Karthäuserhof, 2023, Tyskland, Mosel, 180,- / 860,-
Allergener: sulfitter
-
Blåskjell i hvitvinssaus205,-
250g blåskjell dampet med hvitvin og fløte, brød og smør.
Allergener: bløtdyr, hvete, melk, sulfitter
-
Blåskjell i hvitvinssaus345,-
500g blåskjell dampet med hvitvin og fløte, brød og smør.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett, Karthäuserhof, 2023, Tyskland, Mosel, 180,- / 860,-
Allergener: bløtdyr, hvete, melk, sulfitter
-
Nyyyt Tartar265,-
Tartar av flatbiff fra Nyyyt, sprø kapers, eggeplomme, ruccola og ristet brød.
Vinanbefaling: Bronzinelle Rouge, Ch. Martin De La Garrigue, 2019, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: sesam, egg, fisk, hvete, sennep
-
Kremet fiskesuppe205,-
Hvit fisk, syltet brunoise grønnsaker, ørretrogn, rømme fra Voss og sprø purreløk.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett, Karthäuserhof, 2023, Tyskland, Mosel, 180,- / 860,-
Allergener: fisk, melk, skalldyr, bløtdyr
-
Kamskjell Ceviche185,-
Lokale kamskjell, syltet havtorn og vinaigrette.
Vinanbefaling: Champagne Blanc de Blancs, Diebolt Vallois, Frankrike, Champagne, 240,- / 1200,-
Allergener: bløtdyr
-
Bruschetta175,-
Nyyyt spekeskinke, grillede grønnsaker og salsa verde.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin De La Garrigue, 2023, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete
-
Høstens salat175,-
Med rødbeter og gule beter, eplesyltet pære, fritert grønnkål, chevre fra Haukeli, ristede gresskarkjerner, honning-sennepsvinaigrette.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett, Karthäuserhof, 2023, Tyskland, Mosel, 180,- / 860,-
Allergener: hvete, melk, sennep
-
-
-
Entrecôté fra Nyyyt495,-
Pommes frites, asparges, ovnsbakte småtomater og bearnaisesaus.
Vinanbefaling: Gran Reserva, Cvne, 2018, Spania, Rioja, 175,- / 790,-
Allergener: egg, melk, sulfitter
-
Miso-marinert laks365,-
Karamellisert sellerirot, bakt gresskar, jordskokkpuré, urtebakte poteter, brunet kapersmør med ristede hasselnøtter.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin De La Garrigue, 2023, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: fisk, hvete, melk, sesam, soya, sulfitter, nøtter
-
Nyyyt Burger415,-
150g burger fra Nyyyt, syltet agurk, rødløk, salat, aioli, grotteost fra Hitra, pommes frites og brioche burgerbrød.
Vinanbefaling: Bronzinelle Rouge, Ch. Martin De La Garrigue, 2019, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: egg, hvete, melk, sennep
-
Fish and chips305,-
Torsk, ertepuré, pommes frites, tartarmajones og sitron.
Vinanbefaling: Hautes-Côtes de Beaune Blanc, Nuiton-Beaunoy, 2019, Frankrike, Bourgogne, 155,- / 650,-
Allergener: egg, fisk, hvete, melk, sennep
-
-
-
Ostekake155,-
Laget på vellagret kvit Undredal geitost og Gangstad Nidelven Blå. Servert med bringebærsorbet fra Storfjord.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
Sjokoladekake165,-
Med Brunostis fra Storfjord.
Vinanbefaling: Grenache, Clos De Paulilles Banyuls Rimage, Les Clos de Paulilles, 2020, Frankrike, Languedoc, 159,- / 650,-
Allergener: egg, hvete, melk, peanøtt
-
Ostefat310,-
Lokale oster, spekeskinke fra Nyyyt, marmelade, oliven og nøtter.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: melk, valnøtt
-
Epleterte145,-
Eplekompott, crumble og vaniljeis fra Storfjord.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
Iskrem eller sorbet fra Storfjord (per kule)69,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
Allergener: egg, melk
-
Iskrem eller sorbet fra Storfjord (3 kuler)179,-
Spør din servitør om dagens utvalg.
Allergener: egg, melk
-