- Forside
- |
- Meny
Meny
-
-
Østers (per stk)89,-
Servert med syrlig vinaigrette og chiliolje.
Allergener: bløtdyr
-
Hjemmelaget surdeigsbrød69,-
Servert med Vossasmør.
Allergener: hvete, melk
-
Antonius Stør Caviar 20 g695,-
Servert med rømme fra Voss og salte chips.
Vinanbefaling: Champagne Silver Brut Nature, André Clouet, Frankrike, Champagne, 240,- / 1200,-
Allergener: melk, fisk
-
-
-
‘Nduja Blåskjell195,-
250g Blåskjell med sterk ’ndujasaus, brød og smør.
Vinanbefaling: Schloss Riesling Kabinett, Maximin Grunhaus, 2023, Tyskland, Pfalz, 180,- / 860,-
Allergener: sulfitter
-
‘Nduja Blåskjell335,-
500g blåskjell med sterk ’ndujasaus, brød og smør. Stor posjon.
Vinanbefaling: Schloss Riesling Kabinett, Maximin Grunhaus, 2023, Tyskland, Pfalz, 180,- / 860,-
Allergener: sulfitter
-
Blåskjell i hvitvinssaus195,-
250g blåskjell dampet med hvitvin og fløte, brød og smør.
Allergener: bløtdyr, hvete, melk, sulfitter
-
Blåskjell i hvitvinssaus335,-
500g blåskjell dampet med hvitvin og fløte, brød og smør.
Vinanbefaling: Schloss Riesling Kabinett, Maximin Grunhaus, 2023, Tyskland, Pfalz, 180,- / 860,-
Allergener: bløtdyr, hvete, melk, sulfitter
-
Carpaccio av torsk175,-
Grønn dillaioli, remulade, choronmajones.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin De La Garrigue, 2023, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: sulfitter
-
Nyyyt Tartar249,-
Tartar av flatbiff fra Nyyyt, sprø kapers, eggeplomme, ruccola og ristet brød.
Vinanbefaling: Bronzinelle Rouge, Ch. Martin De La Garrigue, 2019, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: sesam, egg, fisk, hvete, sennep
-
Kremet fiskesuppe195,-
Hvit fisk, syltet brunoise grønnsaker, ørretrogn, rømme fra Voss og sprø purreløk.
Vinanbefaling: Schloss Riesling Kabinett, Maximin Grunhaus, 2023, Tyskland, Pfalz, 180,- / 860,-
Allergener: bløtdyr, fisk, melk, skalldyr
-
Kamskjell Ceviche175,-
Lokale kamskjell, syltet havtorn og vinaigrette.
Vinanbefaling: Champagne Silver Brut Nature, André Clouet, Frankrike, Champagne, 240,- / 1200,-
Allergener: bløtdyr
-
Bruschetta165,-
Nyyyt spekeskinke, grillede grønnsaker og salsa verde.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin De La Garrigue, 2023, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete
-
-
-
Entrecôté fra Nyyyt475,-
Pommes frites, asparges, ovnsbakte småtomater og bearnaisesaus.
Vinanbefaling: Viña Alberdi Reserva, La Rioja Alta, 2018, Spania, Rioja, 170,- / 750,-
Allergener: egg, melk, sulfitter
-
Miso-marinert laks325,-
Grillet vårløk, blomkålpuré, urtebakte poteter og kaperssmør.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin De La Garrigue, 2023, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: fisk, hvete, melk, sesam, soya, sulfitter
-
Nyyyt Burger395,-
150g burger fra Nyyyt, syltet agurk, rødløk, salat, aioli, grotteost fra Hitra, pommes frites og brioche burgerbrød.
Vinanbefaling: Bronzinelle Rouge, Ch. Martin De La Garrigue, 2019, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: egg, hvete, melk, sennep
-
Fish and chips295,-
Torsk, ertepuré, pommes frites, tartarmajones og sitron.
Vinanbefaling: Hautes-Côtes de Beaune Blanc, Nuiton-Beaunoy, 2019, Frankrike, Bourgogne, 155,- / 650,-
Allergener: egg, fisk, hvete, melk, sennep
-
Ratatouille (vegetar)325,-
Tomatsaus, ertepuré og toastet brød.
Vinanbefaling: Bronzinelle Rouge, Ch. Martin De La Garrigue, 2019, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete, melk
-
-
-
Ostekake140,-
Laget på vellagret kvit Undredal geitost og Gangstad Nidelven Blå.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
Sjokoladekake155,-
Sjokoladekake med kakaopulver, salt karamellis og peanøttsaus.
Vinanbefaling: Grenache, Clos De Paulilles Banyuls Rimage, Les Clos de Paulilles, 2020, Frankrike, Languedoc, 159,- / 650,-
Allergener: egg, hvete, melk, peanøtt
-
Ostefat295,-
Grotteost fra Hitra, vellagret kvit Undredal, Gangstad Nidelven Blå, spekeskinke fra Nyyyt, marmelade, oliven og nøtter.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: melk, valnøtt
-
Epleterte140,-
Eplekompott, crumble og hjemmelaget is laget på Vossarømme.
Vinanbefaling: Edel, Is-Sider, Edel, Norge, Hardanger, 180,- / 900,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
Jordbær og vaniljeis135,-
Fløte fra Røros.
Allergener: egg, melk
-