top of page
DESSERT.jpg

PRIVATE SELSKAPER

SKAL DU HA
SELSKAP, JUBILEUM ELLER FIRMAFEST?

Vi kan tilby en unik plass for private arrangementer med opptil 170 spisende gjester. I tillegg til bar- og restaurantopplevelser, passer lokalene våre også utmerket til skreddersydde arrangementer. Vi har flere løsninger som er godt egnet enten det skal feires konfirmasjon, julebord eller holdes foredrag.
Våre ulike soner bestående av Loungen, Restauranten, Vinbaren, i tillegg til vår egen lounge- og cocktailbar i 7. etasje, SJØ Skybar, kan tilpasses både store og små grupper.

 

Vårt erfarne team hjelper deg  å planlegge og gjennomføre arrangementet etter dine ønsker og behov. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, og vi skal gjøre vårt beste for å bistå deg med ditt neste arrangement.

DSC09525-Enhanced-NR.jpg

RESTAURANTEN

Med vakker utsikt over Bryggen og en

lun og koselig atmosfære passer restauranten

vår perfekt til både små og store arrangementer.

Vi har plass til 171 spisende gjester totalt,

og mindre selskaper kan deles opp i soner.

IMG_0324.JPG

Vinbaren

 

Baren er selve midtpunktet i lokalet. Her finner du et bredt utvalg av vin, spennende cocktails og andre forfriskende drikkevarer som komplimenterer både stemningen og matopplevelsen.

IMG_5515.jpg

SKYBAREN

 

I 7. Etasje finner du vår Skybar, som passer perfekt til festlige arrangementer. Med to barer, dansegulv og to takterrasser passer SJØ Skybar like godt på sommer- som vinterstid.

DSC09575.jpg

LOUNGEN

Passer perfekt for pre-drinks og mingling før middag. Loungen passer også utmerket for vinsmaking og afterwork for mindre grupper. 

bottom of page